header
select

Teams

Met 2bike4alzheimer vragen wij aandacht voor dementie en zamelen we geld in voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. De donaties die aan de deelnemende teams worden gedaan, komen direct ten goede aan het door 2bike4alzheimer gekozen onderzoek. Ons streven is om dit jaar een bedrag van € 150.000 in te zamelen! Onderstaande teams gaan deze uitdaging aan. Help jij mee? Jouw steun is van harte welkom! 
Tennistoppers
Fiets
€ 0,00 / € 1.000

Tennistoppers

Goed doel, we weten uit ervaring hoe hard het nodig is om een geneesmiddel te vinden.
 Twenty4Seven
Tandem
€ 0,00 / € 1.000

Twenty4Seven

Wij hebben allemaal wel te maken met Alzheimer, dus fietsen graag mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze ziekte>
Tukkers
Tandem
€ 45,00 / € 1.000

Tukkers

1 van onze moeders is jong dementerend en heeft de diagnose alzheimer gekregen toen ze 49 was. Ze is nu 57. Ze woont nog thuis en daar knokken we met ons gezin erg hard voor. We weten wat voor een impact deze ziekte heeft voor eennheel gezin en het is vreselijk dat ze op deze manier steeds weer moet inleveren en wij haar op deze manier stukje bij beetje aan het “kwijt raken” zijn. Daarom moet er snel veel geld worden ingezameld om meer onderzoek te kunnen doen naar deze rot ziekte.
TANDEM-MHOLLAND
Tandem
€ 50,00 / € 1.000

TANDEM-MHOLLAND

Wij zijn allen werkzaam als casemanager Dementie bij TANDEM Midden Holland en zien dit als een sportieve uitdaging als team. Enerzijds voor het goede doel om onderzoek naar betere behandeling voor cliënten met dementie voort te zetten nu en in de toekomst. Daarnaast hebben we allen wel persoonlijk betrokkenheid met mensen met dementie in onze omgeving. Wij hopen met deze actie veel geld binnen te fietsen op de TANDEM !
Fun-d-bikers
Tandem
€ 525,00 / € 2.500

Fun-d-bikers

Door ervaring met de gevolgen van dementie in onze naaste omgeving weten we dat meer onderzoek naar oorzaken en behandelingsmogelijkheden nodig is.

Sponsoren