Steun als bedrijf 2bike4alzheimer

Wil je als bedrijf meehelpen aan een toekomst zonder dementie? Schrijf één of meerdere bedrijfsteams in voor 2bike4alzheimer en help ons zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar dementie. Door mee te doen laat je zien dat je een maatschappelijk betrokken bedrijf bent, dat zich inzet voor mensen met dementie en hun naasten. Omdat 2bike4alzheimer in teamverband wordt gereden, kun je de tocht ook gebruiken als een vorm van teambuilding. Inschrijven kan direct via Doe mee.  

Sponsoring
Je kunt 2bike4alzheimer ook op een andere manier ondersteunen, bijvoorbeeld door het event te sponsoren. Zo kun je bijvoorbeeld materialen die nodig zijn voor het event beschikbaar stellen, helpen bij het drukken van flyers en posters of een financiële bijdrage doen. Afhankelijk van de hoogte van de donatie kunnen wij een tegenprestatie bieden, variërend van een vermelding op de website tot het verbinden van de bedrijfsnaam aan één van de vijf etappes. Donaties aan 2bike4alzheimer zijn fiscaal aftrekbaar, omdat Alzheimer Nederland de ANBI-status heeft.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over de sponsormogelijkheden contact op met Arno van Gemert of Esther van Rossum via info@2bike4alzheimer.nl. Of bel 033 303 2502. 

Sponsoren